Despre noi


Tapet & Co - este o aspirație către comoditate și confort. Dorința schimbărilor și implementărilor de ultimă generație. Compania Tapet & Co este reprezentantul oficial și exclusiv al renumitelor brand-uri în sfera design-ului de interior. Compania Tapet & Co prezintă produsele de design și de oformare a pereților, dar și din asortimentul de produse fac parte stofele – componentele principale pentru confencționarea draperiilor și tapițarea mobile. Paleta de produse este atît de bogată, încît Tapet & Co vă oferă posibilitatea de a comanda tapete online. Numai cu ajutorul Tapet & Co veți găsi tapete clasice, tapet clasic, tapete modern, tapet modern, tapete de lux, tapet de lux în dependență de preferințele Dvoastră.

În cadrul salonului nostru, veți găsi orice soluția oricărei decizii pentru interierul Dvs. Important, este că avem o legătură specială cu design-erii de top și asortimentul de produse este mereu completat cu idei noi. Aici, veți obține informații depline și competente în legătură cu efectuarea deciziilor pentru una sau mai multe încăperi. Design-ul de interior este adesea asociat cu o mulțime de întrebări și neînțelegeri în identificarea unei varietăți distincte de soluții, fie că alegeți tapete clasice, tapet clasic, tapete modern, tapet modern, tapete de lux, tapet de lux în dependență de preferințele Dvoastră. Deoarece, oformarea pereților reprezintă o etapă specială în design-ul de interior.

Deținem o varietate largă de tapet cu nuanțe și texturi diferite, tapete clasice, tapet clasic, tapete modern, tapet modern, tapete de lux, tapet de lux. Astfel, toate acestea în ansamblu au un efect colosal, atît pentru locatari, adică influențează sănătatea, starea de spirit, cît și percepția, în general, a locuinței. Atunci, haideți să avem grijă de noi și de apropiații noștri, creînd o zonă de confort, nu doar în baza texturilor deosebite, dar și prin alegerea unei materii ecologice. Producătorii noștri sunt dotați cu echipamente high-tech, care garantează calitatea superioară a producției și siguranța acestora. Comanzi online și primești acasă oriunde în Romania.

Combinarea armonioasă a țesuturilor decorative permit clientului selectarea materialelor, utilizînd opțiunea ”design-ul – oferta inedită a broșurei”. În plus, toate colectiile posedă un număr de avantaje operaționale: hîrtia decorativă de lux nu se îngălbenește, nu arde, are o rezistență mare la deteriorări mecanice, și prin respectarea tehnologiei de aplicare, contopirea dintre limitele hîrtiei decorative este practic evitabilă.

Satisfacerea cerinţelor clienţilor constituie misiunea si unul dintre principiile definitorii ale activităţii noastre. Ne propunem să câştigăm încrederea clienţilor noştri prin calitatea produselor și varietatea tapetelor clasice, modern și de lux, cît și prin consultanţă profesională permanentă.